Căruţaş spulberat de un autoturism

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din satul Floreşti, comuna Brăneşti, a fost spulberat de o maşină şi a murit pe loc! Ion Buşe se ducea acasă şi mergea cu o căruţă. La un moment dat a coborât şi ţinea calul în frâu mergând pe lângă el, moment în care şoferul unui autoturism l-a lovit în plin.

Familia lui Ion Buşe dă vina pe şofer, despre care spune că avea viteză. Pe de altă parte, ceilalţi participanţi la trafic condamnă decedatul, care mergea cu atelajul pe Drum European. ”L-a aruncat 50 de metri faţă de locul unde se afla. Asta înseamnă că avea viteză. Nu se văd nici urme de frână”, spune fratele victimei, Gheorghe Buşe.

Şoferul implicat în accident are 24 de ani şi este din judeţul Dolj. Le-a declarat poliţiştilor că nu a văzut nimic. “La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Serviciului Rutier Gorj, care din primele cercetări a constatat că apelantul, în timp ce conducea un autoturism pe D.E.79 – localitatea Brăneşti, din direcţia Turceni în direcţia Filiaşi, a tamponat din spate un atelaj cu tracţiune animală, condus în aceeaşi direcţie de mers de către Ion B., de 58 ani, din comuna Ţânţăreni, judeţul Gorj, atelajul nefiind semnalizat corespunzător pentru deplasare pe timp de noapte”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Gorj. În urma testului cu aparatul etilotest a reieşit că şoferul nu era sub influenţa băuturilor alcoolice, i s-a întocmit însă dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: