Casă branşată la curent pe banii angajaţilor primăriei

Gest impresionant al angajaţilor Primăriei Scoarţa care pun mână de la mână pentru a ajuta o familie necăjită din comună. Donaţiile funcţionarilor primăriei vor fi folosite pentru branşarea la curent a casei familiei Petec.

„Avem o femeie necăjită din zona Bobu, soţia cu picioarele tăiate de mulţi ani. Punem toţi bani, eu, secretarul, colegii, ca să-i băgăm curent electric la locuinţă, pentru că nu au, sunt într-o situaţie dificilă. Deja am contactat CEZ, au venit la noi, au mers acolo, au văzut despre ce este vorba. Fiind vorba de un caz social, îi vor sprijini şi ei, adică va fi un preţ mai mic. Diferenţa o vom pune noi, salariaţii de la primărie”, a declarat Ion Stamatoiu, primarul comunei Scoarţa.

Soţul femeii nu lucrează, spun autorităţile, acesta fiind nevoit să-şi îngrijească soţia şi cele câteva capre pe care le au în gospodărie. Nu au avut niciodată energie electrică în locuinţă.

„În toamna anului trecut, le-am pus şi o lampă la poartă, am îndreptat-o chiar către curtea lor, am zis să le lumineze şi lor în curte”, a mai spus primarul din Scoarţa.  

Tot autorităţile locale au reuşit să obţină un scaun cu rotile pentru ca femeia imobilizată să se poată deplasa.

Vizualizări: 1,852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: