Casa incendiată la Cărbunești este a suspectului de crimă

O casă din Târgu Cărbunești a fost incendiată în noaptea de vineri spre sâmbătă. Potrivit unor surse locale, este casa celor acuzați că au comis crima care a avut loc în ultima zi a anului trecut, în Piața Centrală din Târgu Jiu.

Pompierii gorjeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea incendiului izbucnit la casa situată pe strada Plopilor din orașul Tg-Cărbunești. Au ars acoperișul construcției pe o suprafață de aproximativ 150 mp, precum și bunuri aflate în încăperile situate la etajul construcției.

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, anunță ISU Gorj.

A fost o răzbunare, cred oamenii locului. Incendiul vine la câteva zile după ce frații Daniel și Alin Dumitru au fost trimiși în judecată, primul pentru uciderea lui B.R, iar celălalt pentru lovire.

Daniel Dumitru era în piață cu fratele lui Alin, pe 31 decembrie 2019, împreună lovind victima cu pumnii și picioarele. Când bărbatul a căzut, Daniel Dumitru i-a înfipt un cuțit în spate, în scurt timp victima decedând. A fost omor cu premeditare, au concluzionat procurorii.

Vizualizări: 11,801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: