Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Căsătorii de o zi la Mall Târgu Jiu

O mulțime de activități dedicate cuplurilor de îndrăgostiți vor avea loc de Valentine's Day la Shopping City Târgu Jiu. În data de 14 februarie, între orele 17:00-19:00, centrul comercial va organiza căsătorii valabile 24 de ore. De asemenea, îndrăgostiții sunt invitați să ia parte la jocuri amuzante şi interactive dedicate lor. Este vorba de momente de dans în pereche și karaoke. De asemenea, iubăreții vor fi întâmpinați cu un candy bar, cu surprize dulci şi delicioase.

La cabina foto care va fi amenajată, cuplurile vor putea imortaliza acele momentele frumoase. ”Atmosfera veselă va fi animată de un MC simpatic şi doi Cupidoni. Şi cum nu pot lipsi premiile, la finalul evenimentului, un cuplu va câştiga 4 vouchere cadou în valoare de 100 de lei fiecare, pe care îndrăgostiţii le pot cheltui aşa cum doresc în magazinele partenere din Shopping City Târgu Jiu”, au transmis reprezentanții centrului comercial.

Premiul va fi acordat prin tragere la sorţi. Fiecare cuplu va primi un număr de participare de la 1 la 50, iar la finalul evenimentului va fi extras numărul câștigător.

Pot participa maximum 50 de cupluri în cadrul evenimentului.

Vizualizări: 1,412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: