Stoican dezvăluie drama de la Pandurii: „O să dormim în cort”

Tehnicianul CS Pandurii, Flavius Stoican, a dezvăluit condiţiile de la noua echipă a Pandurii, aflată în insolvență. Stoican a adus în fața opiniei publice lucruri neştiute din vestiarul Pandurii, de la problemele legate de asigurarea cazării în deplasare până la asigurarea unei mese. Stoican are însă încredere şi spune că sunt în acest lot jucători care vor ajunge fotbalişti.

 Antrenorul Flavius Stoican este dezamăgit că de la echipa care dădea prime de succes și celor care nu intrau pe teren s-a ajuns în situația în care numără merele și bananele pentru mese. „Sunt dezamăgit pentru că aici a fost o situație senzațională pentru a face fotbal de performanță. Nu pot să înțeleg cum s-au risipit atât de mulți bani. Acum ne gândim la ce hotel să stăm pentru că în mare parte sunt datorii la hoteluri. Nu înțeleg. Nu știu cine, ce a făcut, e strigător la cer, dar acum trebuie să ne uităm la un măr sau o banană dacă o luăm în plus sau un minus“, a declarat Stoican.

Într-o emisiune la Accent TV, Stoican a vorbit și despre problemele din afara terenului.

 „Cumpărăm un aragaz și facem mâncare“

Până să își dorească jucători, Stoican își dorește ca cei de acum să fie tratați decent: „Îmi doresc să vină jucători, să avem dubluri pe posturi, întrecere între jucători, dar este foarte dificil pentru că avem condiții nu atât de propice pentru prima ligă. E greu să-i convingi să vină pe salarii mici și mai greu este faptul că suferim în a le da un minim necesar: un pat și trei mese pe zi. Noi avem mari probleme în situaţii din astea mărunte. Noi ne ducem la Botoșani și-mi spune delegatul: domn profesor, putem să luam mere și babane din piață să nu mai plătim acolo, că ne ia cu 50 de bani mai mult. Du-te, că nu avem ce face“, a declarat tehnicianul.

Cu toate acestea, pare determinat să rămână la echipă și speră sincer că va evita retrogradarea. „Am avut proleme și cu masa, care costă 18 lei de om. Și noi avem o problemă că să nu le mai dăm o masă, care chiar mă deranjează, după ce că au și salarii de nimic. Eu încerc să fac ceva din băieții ăștia, dar mă confrunt cu o banană, că nu avem unde să stăm, că nu putem să le dăm o masă. E fotbal și trebuie să ai grijă de acești băieți. Văd bunăvoinţă de la domnul Marin Condescu. Vreau ca toți să tragem la aceeași căruță. Dacă nu avem posibilităţi, ne strângem, cumpărăm un aragaz şi facem mâncare“, a mai spus Flavius Stoican.

Şi asta nu e tot. Probleme sunt şi cu găsirea cazării deoarece vechea conducere a lăsat datorii peste tot. „Când m-am înhămat la acest proiect, ştiam că vor fi momente dificile, dar spun sincer, eu chiar cred că putem să ne salvăm de la retrogradare. Cred că băieții pot să elimine din greșelile dintr-un joc.(..) Mai avem puțin și ne strângem să dorim într-un cort“, a declarat Stoican la Accent TV.

Vizualizări: 2,261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: