Câştigătorul mesei calde din minerit, desemnat azi

Câştigătorul mesei calde din minerit va fi semnat astăzi, iar peste câteva zile, mai exact pe 8 aprilie, sunt aşteptaţi la sediul CE Oltenia cei interesaţi de licitaţia pentru acordarea serviciilor de acordare a biletelor de odihnă şi tratament. 

Cel puţin doi participanţi la licitaţia pentru masa caldă din Motru şi Mehedinţi, administratorii Mihaela Trufelea de la cantina Rovinari, respectiv Alexandru Ciorecan de la Motru, vor face contestaţie. Un număr de 88 de persoane de la Rovinari au rămas deja pe drumuri, iar din spate par să vină cei peste o sută de salariaţi de la Motru, dacă nu câştigă licitaţia. Liderul de sindicat de la Cazare Cantine Rovinari, Gabriel Popescu, a declarat ieri că la bursa zvonurilor apar câştigători Nicolae Sarcină şi Dumitru Brăilă.

Brăilă a minţit

Oferta care îi lasă pe ceilalţi fără obiectul muncii este cea a lui Brăilă, 7,6 lei pe meniu, din care 6 lei alimentele şi 1,6 regia. Dumitru Brăilă a declarat pentru Pandurul că nu a mers cu un preţ de 6 lei, ci cu 9,5- Divizia Minieră respectiv 11,5 lei- Motru, dar procesul verbal de la licitaţie arată că omul de afaceri minte. Brăilă a depus, într-adevăr, ofertă pentru sediile administrative din Motru şi Târgu Jiu, dar la preţuri mai mici faţă de cele declarate presei. Mai exact, pentru cei 220 de angajaţi de la Divizia Minieră, CEO va plăti 6 lei pe porţie şi încă 1,6 pentru personalul care pregăteşte masa. Pentru cei 399 de angajaţi din Motru, oferta se ridică la 9,28 de lei: 6,86 lei porţia şi 2,42 regia.

Popescu mai spune că va contesta licitaţia pentru că nici un participant nu a respectat cerinţele caietului de sarcini.

AMÂNARE 

Conducerea CEO stabilise data de 5 aprilie pentru organizarea licitaţiei privind biletele de tratament şi odihnă, dar compania a revenit cu un comunicat pentru a anunţa amânarea acesteia cu trei zile, până pe 8 aprilie. Motivul este numărul mare de solicitări de clarificări referitoare la documentaţia de atribuire.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: