Cât costă apartamentele executate silit în Gorj

Nu mai puţin de 15 imobile din Gorj sunt scoase la vânzare în această perioadă ca urmare a executării silite. Cele mai multe sunt locuinţe, apartamente şi case, situate în Târgu Jiu. Executările au fost cerute de unităţi bancare, lichidatori judiciari sau de executori judecătoreşti. În astfel de cazuri, imobilele pot fi achiziţionate la preţuri mici.  

Piaţa executărilor silite a crescut într-un ritm foarte rapid în ultimii ani. Persoanele interesate sunt atrase de preţul redus al locuinţelor vândute pe această piaţă, preţ care scade cu fiecare încercare eşuată de vânzare. Conform site-ului executări.com, la nivelul judeţului Gorj sunt scoase la vânzare 4 apartamente. Trei dintre acestea sunt în Târgu Jiu, şi sunt cu una, două şi respectiv trei camere. Cele cu una şi două camere sunt situate pe strada Constructorilor, iar preţul de pornire al licitaţiei este de 53.798 RON şi respectiv 17.500 euro. Cel cu trei camere se află pe strada Minerilor iar preţul de pornire al licitaţiei este de 21 mii euro.  Un apartament cu 2 camere se vinde şi la Bumbeşti Jiu. Este situat în zona Aleea Gării, are 34,77 mp iar preţul de pornire al licitaţiei este de 46.500 RON.

Un alt imobil scos la vânzare este o garsonieră cu o suprafaţă totală de 23 mp din strada Plopilor, Târgu Jiu. Executarea se face de către Credit Europe Bank, iar preţul de pornire a licitaţiei este de 20.000 euro.

Şi 7 case sunt scoase la vânzare. Unul dintre imobile este situate în comuna Alimpeşti, în satul Ciupercenii de Olteţ. Are 2 anexe iar preţul de pornire la licitaţie este de 181.000 RON. O altă casă este situată pe strada Lalelelor din municipiul Târgu Jiu. Are 300 mp, parter şi etaj, şi se vinde cu 34.000 euro.

Un teren intravilan arabil în suprafaţă de 2.125mp situat în zona şoseaua Tismana din Târgu Jiu are un preţ de promovare de 20.800 de euro.   

Vizualizări: 859

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: