Cât costă întreţinerea centrului municipiului Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu va organiza o licitaţie pentru lucrări de întreţinere a zonei centrale. Până pe data de 28 mai, firmele care doresc să presteze aceste servicii pentru primăria municipiului Târgu-Jiu trebuie să depună ofertele pentru a participa la licitație.

Contractul se va încheia pe o perioadă de 4 ani și este de aproximativ 10 miliarde de lei vechi. Consilierul local din partea Partidului Democrat Liberal, Eduard Berca, nu este de acord cu acest contract. Firma care câștigă licitația trebuie să curețe cu jet de apă praful, nisipul acumulat pe suprafețe, precum și excrementele păsărilor. Mai mult decât atât, trebuie să îndepărteze cu șpaclul guma de mestecat sau alte depuneri, iar apoi să degreseze suprafețele cu diluant decapant. După aceea se aplică lacul pe betonul amprentat într-un singur strat, prin pulverizare sau cu trafaletul.

„Este vorba de o lucrare nerecepționată în totalitate, dar noi facem lucrări de întreținere cu bani din bugetul local, din fondurile de funcționare. Se spunea la vremea aceea că betonul amprentat este cea mai ieftină, cea mai rezistentă și cea mai aspectuoasă soluție. Noi am schimbat practic piatra cubică cu beton amprentat în formă de piatră cubică”, sunt câteva dintre nemulţumirile lui Eduard Berca, consilier local PDL.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: