Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cât este amenda dacă pui deșeuri pe foc

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au surprins joi o persoană incendiind deșeuri în Târgu Jiu. "Persoana identificată a fost sancționată cu amendă în valoare de 10 000 lei. Atragem atenția că astfel de fapte contravin legislației de mediu în vigoare și sunt aspru sancționate", a transmis Garda de Mediu Gorj.

Fapta nu este una singulară. Acum două zile, pe raza comunei Scoarța, satul Bobu, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au surprins o persoană incendiind mai multe anvelope uzate. Și în acest caz a fost aplicată o amendă de zece mii de lei.

Pentru persoanele juridice, amenzile sunt chiar mai mari. O firmă care a abandonat deșeuri lemnoase sub formă de rumeguș în apropierea râului Gilort a primit săptămâna trecută o amendă de 40.000 de lei. 

Vizualizări: 1,579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: