Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Parcarea de la stadion, închisă din cauza inundației

Parcarea subterană a stadionului din Târgu Jiu a fost închisă, fiind inundată în urma ploilor care au căzut de două zile. Asta după ce și Bulevardul Constantin Brâncuși, care trece pe lângă stadion, a fost inundat, ca la fiecare ploaie torențială de altfel.

Inundație a fost miercuri și în parcarea de la Piața Centrală, acolo unde noile parcometre nu au putut fi folosite, apa având zeci de centimetri.

Primarul Marcel Romanescu vrea să sesizeze Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, care să facă verificări la Aparegio, după ce Târgu-Jiul a fost din nou sub ape. Directorul Aparegio, Traian Pătrășcoiu, dă vina pe Primăria Târgu-Jiu, care ar refuza să încheie un contract de service pentru rețelele pluviale.

Acest scandal durează deja de câțiva ani, timp în care nu se face nimic pentru remedierea problemei, aceleași zone din Târgu Jiu fiind inundate atunci când plouă torențial chiar și câteva minute.

Galerie foto


Vizualizări: 776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: