Cătălin Pîrvulescu s-a despărțit de ACS Viitorul Târgu Jiu

Încă un jucător cu experiență s-a despărțit de ACS Viitorul Târgu Jiu. Cătălin Pîrvulescu, adus sezonul trecut de Flavius Stoican, a ales să joace în Liga 3, unde speră la promovare.

Fundașul central Cătălin Pîrvulescu se alătură jucătorilor care și-au reziliat contractul cu ACS Viitorul Târgu Jiu, care ajunge astfel la 18 jucători care au evoluat sezonul trecut de care s-a despărţit.

Vâlceanul și-a găsit imediat o nouă formație pentru care să joace şi a semnat cu echipa de Liga 3 Viitorul Dăești, cu care speră să promoveze în Liga 2.

Jucătorul originar din Drăgășani speră în promovarea în Liga 2 cu Viitorul Dăești. ”Am venit la echipă pentru că este un grup frumos, cunosc aproape toți jucătorii. În plus, vreau să fiu acasă, lângă familie și oferta de la Dăești a fost o bună oportunitate. Sper să fiu sănătos și să promovăm la Liga a 2-a, dacă nu erau șanse și nu aveam încredere, nu veneam la Dăești. Știu că majoritatea băieților au jucat la Liga a 2-a. Este o echipa de promovare, am încredere, nu ne este teamă nici de Slatina, nici de Pandurii, altfel nu am mai juca”, a declarat Pîrvulescu.

În cariera sa, Cătălin Pîrvulescu a mai jucat pentru CSM Râmnicu Vâlcea, Damila Măciuca, Pandurii Târgu Jiu, FC Hermannstadt, Turris Oltul Turnu Măgurele și ACS Viitorul Târgu Jiu.

Vizualizări: 409

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: