Ziua și transferul la echipa de handbal a CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a anunțat în acest weekend perfectarea a încă două transferuri la echipa de handbal. Iulia Maria Andrei este noul inter stânga al CSM Târgu Jiu, tot în acest weekend fiind anunțat și transferul jucătoarei Oana Alexia Iordache.

CSM Târgu Jiu a perfectat transferul unei noi jucătoare care sezonul trecut a evoluat în Liga Florilor. Iulia Maria Andrei a evoluat pentru CS Dacia Mioveni în ultimul sezon iar acum a semnat cu gruparea gorjeană pentru un an. Iulia Maria Andrei poate evolua atât ca inter stânga, dar şi pe post de coordonator de joc.

Jucătoarea are un palmares impresionat la nivel juvenil până a făcut pasul la senioare în anul 2015, direct în Liga Florilor, la echipa HC Alba Sebeş, unde a jucat un sezon. A urmat în 2016, transferul la CSM Slatina, echipă cu care a evoluat la nivelul Diviziei A în sezonul 2016-2017, la finalul căruia echipa din Slatina a promovat în Liga Florilor.

Cu echipa din Slatina, Iulia Maria a jucat timp de trei sezoane, în perioada 2017-2020, în Liga Florilor. În 2021 a trecut la CS Dacia Mioveni, formaţie cu care a jucat, din nou, pe prima scenă a handbalului românesc.

 Astfel, CSM Târgu Jiu şi-a asigurat serviciile unei jucătoare cu experienţă pe linia de 9m, care a strâns cinci sezoane de Liga Florilor şi care poate evolua atât ca inter stânga, dar şi pe postul de coordonator de joc.

Oana Alexia Iordache este o tânără jucătoare, de 17 ani, care evoluează pe postul de coordonator de joc și vine de la CS Chimia Râmnicu Vâlcea. Noul centru al echipei gorjene este multiplă campioană şi vicecampioană la nivel juvenil şi îşi va face debutul la nivel de senioare la CSM Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: