Catalogul furat va fi reconstituit, vinovatul scapă

Conducerea Liceului Forestier din Târgu Jiu a decis. Catalogul furat va fi reconstituit. Catalogul se va reface în baza carnetelor de note ale elevilor, a portofoliilor profesorilor şi a lucrărilor scrise. Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj nu a deschis încă o anchetă la această şcoală pentru a stabili cum a fost posibil să dispară catalogul şi asta pentru ca inspectorii care are fi trebuit să facă cercetări se află în concediu de odihnă.

Poliţia încă îl caută pe acel care a furat catalogul însă Inspectoratul Şcolar nu a demarat încă o anchetă. „A fost formată comisia care să ancheteze cazul, comisie din care fac parte inspectorul adjunct al Inspectoratului Şcolar Ion Işfan şi alţi trei inspectori şcolari. Din păcate cei trei inspectori sunt în concediu de odihnă motiv pentru care nu au început ancheta, îi vom chema din concediu la începutul săptămânii viitoare”, a spus Gheorghe Mitescu, inspectorul adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj. 

Chiulangii scapă de absenţe

Pentru că şansele ca acel catalog să apară sunt minime, conducerea Liceului Forestier din Târgu Jiu a luat decizia de a reconstitui documentul. Directoarea unităţii de învăţământ, Rodica Oprea, asigură elevii şi părinţii acestora că mediile vor fi aceleaşi pentru că profesorii au în portofoliile lor situaţia şcolară a tuturor elevilor, mai puţin absenţele. „Astăzi sunt aşteptaţi la şcoală atât profesorii care au predat la clasa de unde s-a furat catalogul cât şi elevii acestei clase. Profesorii vor prezenta portofoliile iar elevii carnetele de note, se vor compara mediile din cele două documente şi se va trece la reconstituirea catalogului, o să mai aşteptăm câteva zile să vedem dacă totuşi apare catalogul, noi încă mai sperăm că o să apară”, a spus Rodica Oprea, directoarea liceului. 

Directoarea şcolii, Rodica Oprea, e convinsă că cineva a furat catalogul pentru a-i face rău ei personal şi bănuieşte că hoţul este un cadru didactic care predă la unitatea de învăţământ pe care ea o conduce.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: