Femeie de 50 de ani, suspectată că ar fi furat catalogul de la „Forestier“

Conducerea unităţii şcolare de unde a fost furat un catalog a luat măsuri aspre de pază, unele chiar exagerate. Ieri, o femeie a fost dată pe mâna poliţiei, fiind suspectată că este cea care a furat catalogul doar pentru că s-a uitat la avizierul şcolii. La liceu a fost creat un adevărat scandal, după ce la faţa locului au venit şi poliţişti. Cât despre femeia care a urmărit o situaţie şcolară, singur nu va mai călca în Liceul Forestier.

La Liceul Forestier a dispărut un catalog al unei clase. Conducerea este cu ochii pe orice persoană străină care calcă pragul şcolii, în speranţa că va găsi făptaşul. Ieri, directorul şcolii a crezut că a găsit vinovatul într-o femeie care pozase avizierul şcolii.

A venit şi Poliţia

Poliţiştii au fost puşi pe drumuri de o târgujiancă de 50 de ani. Femeia a  mers la Grupul Şcolar Forestier şi a făcut o poză cu telefonul mobil la un tabel afişat la avizierul de la intrarea unităţii şcolare. Directorul adjunct Olimpia Ruşescu a fost primul care a luat contact cu intrusul: "Când am ajuns la avizier, vroiam să lipesc un anunţ, am  găsit-o pe această femeie care făcea poze cu telefonul mobil, am întrebat-o ce face acolo şi apoi a intervenit şi poliţistul comunitar“, povesteşte directorul adjunct al Grupului Şcolar Forestier din Târgu-Jiu, Olimpia Ruşescu.

Ana Nanu spune că a venit doar să facă o poză la tabelul cu comisiile de examinare pentru elevii cu situaţiile neîncheiate, situaţie în care se afla şi fratele său. „Nu am vrut să deranjez pe nimeni, am vrut să fac doar o poză  cu telefonul mobil la tabelul unde apărea numele fratelui meu“, a spus Ana Nanu.

La final, după sperietură, femeia s-a mai ales şi cu un avertismente verbal.  „Reprezentanţii instituţiei au reclamat că o persoană străină a pătruns în incinta unităţi de învăţământ şi cu acesta au avut discuţii contradictorii. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Biroul de Ordine Publică din cadrul  Inspectoratului de Poliţie a Municipiului Târgu-Jiu care au reuşit să atenueze conflictul“, asta a declarat Daniel Tică purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: