Ediția a II-a a Târgului de Promovare a Activităților și Rezultatelor GAL Sudul Gorjului

Ieri, la Turceni, s-a desfășurat Ediția a II-a a Târgului de Promovare a Activităților și Rezultatelor GAL Sudul Gorjului. Suntem bucuroși că ne-au onorat invitația reprezentanții instituțiilor, membri, beneficiari și colaboratori.

În cadrul evenimentului a fost organizată o expoziție a produselor tradiționale provenite din exploatațiile beneficiarilor noștri, s-au analizat rezultatele obținute prin activitatea Grupului de Acțiune Locală Sudul Gorjului și s-au dezbătut problemele cu care se confruntă potențialii beneficiari atunci când își doresc să acceseze fonduri europene.

Președintele GAL Sudul Gorjului, Cristina Cilibiu, a prezentat un scurt bilanț al activității asociației: "Aș vrea să știți că am ajuns la un grad de contractare care depășește 92% din valoarea SDL ca urmare a celor 15 apeluri de selecție, ne mândrim cu 114 proiecte depuse și evaluate și 61 de proiecte selectate de GAL Sudul Gorjului, cu o valoare publică de peste 2 milioane 700 de mii de euro.

Suntem bucuroși că avem 55 de proiecte contractate cu o valoare nerambursabilă de 2.461.353,82 Euro, 23 de proiecte finalizate și 46 locuri de muncă propuse prin proiecte.

Dincolo de aceste cifre sunt povești de viață, reușitele unor tineri care, prin finanțarea obținută, au reușit să-și îndeplinească visul, să-și facă propria afacere, la ei acasă!"

Echipa Grupului de Acțiune Locală Sudul Gorjului a fost felicitată de toți cei prezenți pentru profesionalismul cu care își desfășoară activitatea. Pentru exercițiul financiar următor, GAL Sudul Gorjului și-a propus să obțină fonduri și mai mari prin care să sprijine dezvoltarea micilor afaceri din zonă, dar și beneficiarii publici care au nevoie de investiții.

Conducerea asociației mulțumește tuturor participanților la evenimentul de ieri!

GAL Sudul Gorjului

Galerie foto











Vizualizări: 1,657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: