Câți bani a virat Mihai Rotaru de urgență la Universitatea Craiova!

Patronul Universității Craiova a anunțat că a făcut investiții majore în club pentru noul sezon. Mihai Rotaru spune că a făcut de urgență un transfer de 5.000.000 de euro în club!

Patronul celor de la Universitatea spune că are de gând să renunțe la echipa din Craiova în următorii ani. A demarat deja tratativele cu potențialii investitori și purtat primele discuții cu oamenii interesați să bage bani la echipa din Bănie și ulterior, după ce se va stabili un set de reguli bine definit, tratativele se vor și concretiza.

Pentru acest sezon, Mihai Rotaru a făcut o infuzie de capital la Universitatea Craiova, investind nu mai puțin de 5 milioane de euro pentru a asigura cheltuielile clubului.

„Au început primele discuţii. Depinde doar de mine, o să avem nişte reguli privind finanţarea echipei, comportamentul… Lucrăm la o conduită. Nu suntem în grabă pentru că eu am dat drumul.

Voi avansa eu sumele şi ulterior se va stabiliza situaţia. O să plătesc 5.000.000 de euro. Suntem deja în procedură. Iar când vor veni şi acţionarii, banii îi voi recupera ulterior. Nu suntem sub presiune din acest punct de vedere”, a spus Mihai Rotaru, la Fanatik.

Vizualizări: 1,154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: