Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Câți oameni pot participa la o acțiune de campanie electorală

Premierul Ludovic Orban a anunţat că va fi adoptată modificarea hotărârii de Guvern privind starea de alertă pentru a stabili principalele reguli care trebuie respectate pe perioada campaniei electorale, explicând că evenimentele electorale se vor desfăşura cu maximum 50 de persoane în spaţii închise şi maximum 100 de persoane în spaţii deschise.

Totodată, sunt păstrate regulile de purtare a măştii, de păstrare a distanţei, de dezinfectare. "Am solicitarea să luaţi toate măsurile să avem o campanie care să se desfăşoare în conformitate cu legea. (...) Pe lângă responsabilitatea efectivă de asigurare a unei campaniii democratice, trebuie să fiţi implicaţi şi pentru respectarea măsurilor de protecţie sanitară", i-a cerut Orban ministrului de Interne, Marcel Vela.

Premierul i-a cerut ministrului de Interne, Marcel Vela, să ia măsuri ca această campanie să se desfăşoare conform legii.

"Am solicitarea să luaţi toate măsurile să avem o campanie care să se desfăşoare în conformitate cu legea. Să nu avem încălcări ale legii care să afecteze activitatea în această campanie. Pe lângă responsabilitatea efectivă de asigurare a unei campaniii democratice, trebuie să fiţi implicaţi şi pentru respectarea măsurilor de protecţie sanitară. Va trebui să faceţi instruire cu personalul din subordine. Sunt convins că veţi fi pregătiţi", a afirmat Orban.

Vizualizări: 1,416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: