Cum vor candidații din Gorj să fie campania electorală: Fără circ și miștouri

Campania electorală începe vineri, deși spiritele s-au încins între candidați de câteva zile bune și toate localitățile au fost înțesate de bannere electorale mai ceva ca de ghirlande luminoase înaintea sărbătorilor de iarnă. Conform legii, toate trebuie date jos la startul campaniei electorale și candidaților nu le rămâne de făcut decât să convingă oamenii altfel să le dea votul, nu zâmbind de pe un afiș uriaș.

Ce-și doresc candidații în campanie? „Să fie una fără circ și mișto!”, susține Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj și candidat pentru un nou mandat în fruntea instituției. Se vor putea ține oare de cuvânt? Rămâne de văzut. Deja, „înțepăturile” se fac atât în mediul online, cât și la televizor, dar și pe stradă. Mai exact, politicienii s-au „bătut” și în afișe.

„E momentul să încetăm circul din Consiliul Local, să încetăm circul din mass-media și e nevoie să construim. Va veni momentul când și eu, și colegii mei să spunem lucrurilor pe nume, să spunem ce lipsește acestui oraș și ce se putea face. Este frumos să pui bannere să te lauzi cu proiecte pe care le-a demarat, început și finanțat altă administrație publică locală. Le vom spune fără miștouri și atacuri la persoană”, a spus Cosmin Popescu.

Mărul discordiei a fost reprezentat de câteva bannere amplasate de primarul Marcel Romanescu, pe care a notat proiecte în curs de realizare, dar lângă care social-democrații au pus afișe indicând că este vorba de proiecte finanțate de PSD.

Vizualizări: 1,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: