Caută bani să facă o sală de sport pentru elevii din comună

Autoritățile din comuna gorjeană Săcelu caută fonduri să ridice o sală de sport pentru elevii din localitate. În prezent, cei aproximativ 80 de elevi ai școlii din centrul comunei fac sport în curtea școlii și doar când este vreme bună. 


"Unica bază sportivă, să-i zicem aşa, este un teren în curtea școlii, cu iarbă. Nu este ce și-ar dori elevii, ce ar avea ei nevoie. Noi avem niște fonduri și un proiect să construim o bază sportivă pentru copii. Dar așteptăm să vedem dacă vom primi bani de la Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea drumurilor. Dacă nu vor veni bani, trebuie să încercăm să le facem din buget local cum putem și, automat, baza sportivă va trece pe plan secund", a spus primarul din Săcelu, Gheorghe Dumitrelea. 


Ce sport fac copiii la şcoală, ne-a explicat directorul școlii din Săcelu, Simona Iacob: Fotbal, fac mişcare, fac înviorare, mai joacă tenis în partea asta. Noi suntem tot în stadiul iniţial, de acum 40 de ani. Şi eu am terminat aici şi tot în aceste condiţii am desfăşurat ora de sport". 

Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: