Căuta jucători la mica publicitate iar acum se bate la promovare

Echipa din Filiași căuta jucători la mica publicitate în vara acestui an iar acum se poate gândi la Liga 2 fiind pe loc de play-off. Antrenorul Victor Naicu a făcut treabă la CSO Filiaşi în condiții destul de grele iar acum  echipa nu-și permite să meargă nici în cantonament.

CSO Filiaşi termină anul cu un pas și jumătate în play-off-ul Seriei 7 din Liga 3. Deși în vară s-a schimbat foarte mult lotul de jucători, antrenorul Victor Naicu a dus echipa într-un punct favorabil, cu un parcurs, poate, peste așteptări. Înainte de startul Ligii 3, CSO Filiaşi avea probleme importante de efectiv, iar într-un moment chiar a fost nevoită să dea anunț în ziar, să caute jucători cu care să completeze lotul. Un mod atipic de a acționa chiar și pentru o echipă din divizia a treia din România, dar în cele din urmă CSO Filiaşi a avut un parcurs bun.

În ciuda situației în care se afla în vară, formația din Filiași are parte, conform antrenorului Victor Naicu, de stabilitate financiară, iar jucătorii sunt plătiți la zi, după cum informează liga2.ro. ”A fost un lot făcut în viteză, cu anunţuri prin ziar la un moment dat, cine vrea să joace fotbal la CSO Filiaşi. Până la urmă cred că am făcut o selecţie bună şi aici a fost secretul nostru. Până la urmă, având un lot bun, mi-a fost şi mie mai uşor să lucrez cu ei. La Filiaşi este stabilitate financiară. Jucătorii sunt cu banii la zi. Cred că este un lucru normal să fie aşa, pentru noi, pentru munca depusă. Este anormal ce se întâmplă la alte echipe din România, la câte probleme financiare sunt”, a spus antrenorul formației din Filiași, conform gds.ro.

Vizualizări: 530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: