Vrea să bage sediul primăriei în reparații

Sediul unei primării din județul Gorj are nevoie urgentă de reparații. Este vorba de primăria din Aninoasa, acolo unde acoperișul are mari probleme. Până acum a fost cârpit de angajații primăriei, dar situația nu mai poate continua așa.

Autoritățile locale din Aninoasa au depus proiect pentru reabilitarea primăriei încă de acum doi ani. Valoarea inițială a proiectului a fost de 700.000 de lei, dar administrația locală a reușit să obțină numai 70.000 de lei. ”Noi am depus în anul 2018 pe GAL acest proiect pentru reabilitarea primăriei și pentru amenajarea unei parcări. În 2019 a trebuit să semnăm contractul de finanțare, dar din cauza unor probleme cu Finanțele Publice, am fost penalizați. Ne-au aprobat numai 70.000 de lei din 700.000 de lei și abia acum am semnat contractul. Noi am contestat procesul verbal al direcției de finanțe, am câștigat și am făcut acțiune în instanță și cerem toată suma inițială conform proiectului”, a precizat primarul din comuna Aninoasa, Ilie Petroi.

Primarul din Aninoasa susține că trebuie să se intervină de urgență la acoperișul primăriei, pentru că este foarte degradat și oricând poate să plouă în instituție. ”Trebuie să schimbăm urgent acoperișul pentru că nu mai putem continua cu el așa. Este foarte degradat și nu a plouat până acum în primărie pentru că am mai reparat noi, angajații, cum am putut, am mai schimbat câte o țiglă, pentru că nu am avut fonduri, ne-am autogospodărit. Noi ne-am dori să renovăm toată primăria, dar din păcate nu avem fonduri. Sperăm să câștigăm procesul în instanță și să obținem suma inițială din proiect”, a mai spus Ilie Petroi.

Vizualizări: 1,502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: