Căutat de italieni, găsit de jandarmii gorjeni

Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil au depistat azi noapte o persoană căutată de un stat membru în vederea participării la o procedură judiciară.

 

          Ieri în jurul orelor 03.40 echipajul de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, a depistat pe Bulevardul Constantin Brâncuși din municipiul Tg- Jiu pe numitul I.D., de 32 ani, din municipiul Tg-Jiu, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, prin strigăte și larmă.

             În urma legitimării pentru stabilirea identităţii persoanei, acesta a fost verificat şi în baza de date SINS,  realizându-se un rezultat pozitiv cu privire la o semnalare străină introdusă în SINS, referitoare la o persoană căutată de un stat membru (Italia) în vederea participării la o procedură judiciară, conform art. 98 din Convenţia de punere în aplicare a Acordului SCHENGEN.

            După finalizarea activităţilor a fost informat telefonic Biroul Sirene iar persoana în cauză a fost informată cu privire la faptul că face obiectul unei semnalări în SINS, întocmindu-se în acest sens formularele de caz.

 

SINS reprezintă Sistemul Informatic National de Semnalări - sistem informatic compatibil cu Sistemul de Informatii Schengen care contine semnalări de interes national si semnalări de interes Schengen introduse de către autoritătile nationale competente.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: