Caz macabru într-un bloc din Târgu Jiu

O femeie de aproximativ 40 de ani a fost găsită spânzurată luni într-un apartament dintr-un bloc din zona Lido a municipiului Târgu Jiu. Potrivit unor surse, în casă a fost găsit și scheletul unei femei trecute de 70 de ani, care ar fi locuit acolo și care ar fi decedată de circa doi ani.

update: Potrivit IPJ Gorj, o femeie a sunat la numărul unic de urgență 112 sesizând faptul că la apartamentul unei vecine, din blocul Lido, nu mai răspunde nimeni. "La fata locului s-au deplasat polițiști și lucrători ISU care au dislocat usa și au identificat cadavrul unei femei de 42 de ani, din Tg Jiu, spânzurată cu o curea de suportul perdelei și cadavrul mumificat al unei femei, de 90 de ani, bunica persoanei spânzurate", arată Poliția.

Ambele cadavre au fost transportate la Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor deceselor.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, efectuându-se cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg Jiu.

Vizualizări: 14,525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: