Pandurii aşteaptă suporterii sâmbătă la primul meci acasă

Gorjenii de la Pandurii Târgu Jiu joacă primul meci din noul sezon pe terenul de la Târgu Jiu sâmbătă, cu începere de la ora 11:00. Adversarii din etapa a doua sunt chiar ultima echipă care a jucat sezonul trecut la Târgu Jiu, ASU Politehnica Timişoara.

Pandurii speră să ia primele puncte din acest sezon de la echipa de la care a luat şi ultimele puncte sezonul trecut. Înaintea partidei cu ASU Politehnica antrenorul Adrian Bogoi are multe probleme de lot, cinci dintre jucătorii de bază fiind indisponibili: „La fiecare meci urmărim să câştigăm punctele puse în joc şi sperăm ca sâmbătă să realizăm acest lucru. Avem cinci indisponibili, Trancă este suspendat, Robert Gheorghe, Şendroiu şi Măicăneanu sunt toţi accidentaţi, iar Nicolae Cotolan stă şi în acest joc, după cartonaşul roşu din ultima etapă a campionatului trecut. Suntem descoperiţi de la mijloc în sus, am pierdut 10 jucători în această vară. Jucătorii nou-veniţi trebuie să se integreze în grupul nostru, să ajungă la un nivel de pregătire foarte bun, pentru că marea majoritate au venit din eşaloanele inferioare sau juniori. Sunt jucători tineri, cu potenţial, pe care sperăm să-i formăm şi să ajungă la un nivel cât mai bun”.  

Învinsă în prima etapă, scor 0-2 în deplasarea de pe terenul nou-promovatei Turris Oltul Turnu Măgurele, Pandurii Târgu Jiu caută primele puncte în noul sezon la acest meci programat sâmbătă, la ora 11:00, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu.

Pandurii a anunţat că va pune în vânzare bilete la preţul de zece lei pentru meciul cu echipa suporterilor din Timişoara. „Suporterii sunt aşteptaţi să îşi procure bilete pentru acest prim meci din noul sezon, disputat pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, sâmbătă, cu începere de la ora 09:00 de la casa de bilete de la Sala Sporturilor”, au anunţat cei de la Pandurii. Şi cei de la ASU Politehnica au parte de o galerie numeroasă la meciurile din deplasare fiind aşteptaţi în număr mare şi la acest joc de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: