Caz șocant la Cărbunești. S-a trezit cu acoperișul în pat!

Orașul Târgu Cărbunești a fost cel mai afectat în urma vântului puternic care a bătut miercuri în Gorj. Opt mașini au fost avariate, mai multe acoperișuri luate de vânt, câțiva copaci rupți. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a intervenit cu mai multe echipaje în zonă.

Șoc teribil pentru un bărbat din Târgu Cărbunești, care locuiește la etajul 4 al unui bloc. Acoperișul blocului vecin a fost luat de vânt, parte din el ajungând în dormitorul bărbatului. Omul doar ce se trezise, speriat de un tunet, și apucase să se ridice din pat, când a văzut acoperișul intrând pe geam.

„Doar ce mă ridicasem din pat de câteva secunde, că m-am speriat de un tunet. Am zis să iau repede hainele de pe sârmă, să nu le plouă. Dacă mai rămâneam, acum eram mort. Fetița mea de 11 ani doar ce plecase și ea din casă”, a spus Ion Anițescu, șocat de faptul că acoperișul a zburat 50 de metri până să ajungă la el în dormitor.

Fiscul a rămas fără acoperiș

La Târgu Cărbunești au mers miercuri președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, și prefectul Ciprian Florescu, pentru o primă evaluare a situației. Opt mașini au fost avariate de acoperișuri căzute sau copaci rupți. Trei acoperișuri au fost complet distruse, unul dintre acestea fiind cel de la Administrația Financiară.

Nu au fost înregistrate victime omenești, ploaia făcându-i pe oameni să se adăpostească la timp.

Galerie foto




Vizualizări: 2,015

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: