Cazare inedită în Baia de Fier

Locații tot mai interesante își deschid porțile pentru turiștii care ajung în Gorj, la poalele munților. Baia de Fier a devenit tot mai tentantă pentru investitori, nu doar pentru oaspeți. 

O căsuță tradițională de lemn și-a deschis larg ușile în așteptarea celor care vor să încerce o experiență inedită.

"Interesul pentru cazare în case tradiționale românești a crescut foarte mult, în rândul turiștilor.

Din acest punct de vedere, Baia de Fier are ce oferi. În aproape orice colț al comunei antreprenori locali, au început să readucă la viață căsuțele tradiționale ale bunicilor, pentru a le integra în circuitul turistic. O locatie frumoasa și autentica de cazare tradițională într-un loc pitoresc în casa la țară, este Green House. Elementele de lemn și detaliile tradiționale conferă un aer aparte interiorului.

Toată căsuța și bucătăria este modernizată, astfel încât cei care vor să petreacă un sejur la Green House să aibă toate cele necesare. Tradiționalul nu se oprește doar la interior, exteriorul locuinței este, de asemenea, un loc în care autenticitatea a fost păstrată. Elementele tradiționale se pot vedea pe fațada căsuței. Tot aici vei găsi o terasă frumos amenajată. Imaginează-ți diminețile pe terasă, cu o companie bună și o cană de cafea în timp ce admiri peisajul", e descrierea făcută de autoritățile din Baia de Fier. 

Foto: fb.com/ Baia de Fier

Galerie foto




Vizualizări: 3,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: