Căutarea Alexandrei, coordonată de clanuri de interlopi. Legătura cu PSD și CE Oltenia!

Personajul din județul Olt impus în primăvara anului trecut să preia contractele de pază la Complexul Energetic Oltenia, fără licitație, este cel care a pus poliția din Caracal pe piste greșite, în căutarea Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani răpită și probabil ucisă.

Remus Rădoi, zis ”Codiță”, are firma de pază SAFETY SECURITY SRL, care a primit în primăvara trecută un contract de pază de sute de mii de euro de la CE Oltenia, iar verificări ulterioare au arătat că paza era făcută de mineri sau de agenți de pază fără contract de muncă.

Încă de atunci s-a spus că personajul este impus de mafia politică a lui Paul Stănescu de la Olt, ca un fel de taxă de protecție plătită de cei susținuți politic de PSD să conducă CE Oltenia. Iată că aceeași mafie politică a făcut din Parchetul și Poliția din Olt niște anexe ale clanurilor care controlează zona.

Ziarul Libertatea a dezvăluit cum anchetatorii cereau informații de la șefii clanurilor pentru a afla a cui este mașina cu care a fost răpită Alexandra, Remus Rădoi, zis ”Codiță”, fiind cel care a simțit nevoia să îi facă de râs public pe anchetatorii care au făcut percheziții la adresele indicate de el, nu de STS, cum s-a comunicat public în primă fază.

Citește: Căutarea Alexandrei, coordonată de clanuri de interlopi care i-au trimis pe polițiști la adrese greșite! 

Vizualizări: 8,946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: