Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cazuri de Covid-19 la DSP Gorj

Mai mulți salariați ai Direcției de Sănătate Publică Gorj s-au infectat cu noul coronavirus. Potrivit unor surse, doi sunt internați la Târgu Cărbunești și doi la Târgu Jiu.

Aceștia au avut nevoie de oxigen, iar unul dintre ei este în stare gravă.

Salariații lucrează la sediul vechi, nu la cel nou, de la stadion, unde sunt cei care fac anchetele epidemiologice.

75 de infectări noi cu Covid au fost în Gorj în ultimele 24 de ore, potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică.

actualizare: "Patru angajați din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj au fost confirmați cu COVID-19, în perioada 22 februarie- 2 martie 2021. Aceștia își desfășurau activitatea în cadrul Serviciului Control în Sănătate Publică, birou separat de restul instituției. Colegii de birou ai acestora au fost testați cu teste rapide COVID-19 Antigen, rezultatele fiind negative. Cele patru persoane confirmate cu COVID-19 se află internate în spital, iar alți trei angajați ai DSP Gorj contacți ai acestora sunt în carantină, la domiciliu", a transmis DSP Gorj.

Vizualizări: 2,163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: