Ce a aruncat un motrean în canalizare

Canalizarea nu este tomberon atrage atenția Aparegio Gorj, zilnic fiind nevoie ca echipele furnizorului de apă și canal intervin la curățarea căminelor de apă menajeră. 

”Astăzi, echipa Centrului de Exploatare și Distribuție Motru a efectuat lucrări de curățare a căminelor de canalizare pe Str. Artarului, Str. Tineretului, Str. Macului și Str. Albastrelelor, din municipiul Motru.

Pe această cale operatorul face apel către cetățeni să nu arunce în canalizare resturi menajere, materiale textile, șervețele umede, produse de igienă intimă, bucăți de plastic sau lemn, grăsimi, etc. Aceste materiale se depun pe pereții interni ai conductelor facilitând depunerile și împiedicând scurgerea apelor. 

Să nu uităm că orice material de acest gen aruncat în rețeaua de canalizare, înseamnă majorarea tarifului de canalizare. 

Nerespectarea unui minim de reguli poate duce până la distrugeri ale rețelei, iar eventualele lucrări de reparații generează costuri suplimentare pentru funcționarea și întreținerea sistemului de canalizare”, atrage atenția Aparegio.

Galerie foto


Vizualizări: 2,839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: