Ce a decis Înalta Curte în procesul dintre Pandurii şi asociaţi

Procesul dintre Pandurii Târgu Jiu şi membrii asociaţi ai clubului a fost amânat pentru luna februarie a anului viitor. Clubul gorjean a câştigat procesul la Tribunalul Gorj şi la Curtea de Apel Craiova dar membrii asociaţi au făcut recurs la aceste decizii ale instanţelor.

Procesul dintre Pandurii şi asociaţi a fost câştigat de clubul de fotbal la Tribunalul Gorj în luna martie a anului 2018. Clubul a apelat la instanţă pentru a recupera banii datoraţi de membrii asociaţi, bani pe care aceştia s-au angajat să îi vireze clubului dar nu  au mai ajuns niciodată în conturile celor de la Pandurii, din acest motiv clubul ajungând în insolvenţă.


Deşi au o decizie favorabilă de mai bine de doi ani şi jumătate, cei de la Pandurii nu au putut intra în posesia banilor cuveniţi pentru că asociaţii au făcut apoi apel la Curtea de Apel Craiova, unde au pierdut procesul, în septembrie 2019. Mai mult, cei de la Pandurii au reuşit la Curtea de Apel să mărească suma cuvenită clubului de la membrii asociaţi care datorează clubului peste trei milioane de euro.

Procesul a ajuns la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce a fost câştigat de Pandurii la Craiova, şi de mai bine de un an a avut doar două termene, judecarea acestuia fiind mult tergiversată.

La şedinţa din data de 25 noiembrie procesul s-a amânat din nou şi s-a fixat o nouă dată pentru a se judeca recursul membrilor asociaţi. „Admite în principiu recursurile declarate de recurenta-pârâtă S.C. COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA S.A. împotriva deciziei nr. 698 din 18 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Craiova – Secţia a II-a Civilă şi încheierii nr. 35 din 20 martie 2018, pronunţată de Tribunalul Gorj - Secţia a II-a Civilă şi recursurile declarate de recurenţii-pârâţi S.C. ARTEGO S.A., Consiliul Judeţean Gorj şi Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu împotriva deciziei nr. 698 din 18 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Craiova – Secţia a II-a Civilă”, a fost decizia anunţată miercuri de Înalta Curte care a stabilit un nou termen pentru data de 3 februarie 2021, ora 11:00, în vederea soluţionării recursurilor.

Vizualizări: 997

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: