Patru meciuri fără eşec pentru Flavius Stoican

ACS Viitorul Târgu Jiu a urcat pe locul patru în Liga 2 după victoria din meciul cu Concordia Chiajna. Echipa antrenată de Flavius Stoican, antrenor care a împlinit 44 de ani înaintea jocului, a ajuns la patru meciuri fără înfrângere şi a urcat spectaculos în clasament.

Preluată în acest sezon de antrenorul Flavius Stoican, ACS Viitorul Târgu Jiu continuă seria de rezultate pozitive din acest final de an. În etapa a 14-a a Ligii 2, echipa sa a dispus, miercuri după-amiaza, cu scorul de 1-0, de Concordia Chiajna și a ajuns la patru partide consecutive fără înfrângere.

Victoria din ultima etapă a propulsat ACS Viitorul pe locul 4 în Liga 2, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 3, Dunărea Călărași, care are golaveraj superior, dar și un meci în minus. Gorjenii au depășit însă, cu un punct, Metaloglobus, care nu mai are de disputat niciun meci în acest an, dar și pe Rapid. Giuleștenii au însă două meciuri mai puțin jucate.

La finalul partidei care s-a disputat imediat după ziua sa de naştere, Flavius Stoican a recunoscut că a avut emoţii pentru acest joc. ”O victorie mare! Aveam teamă de acest meci, fiindcă veneam după un parcurs foarte bun și îmi era teamă ca să nu existe o relaxare în rândul jucătorilor și o automulțumire”, a declarat Flavius Stoican, la finalul partidei. Victoria a fost și un frumos cadou făcut de jucători antrenorului, care a împlinit 44 de ani cu o zi înaintea jocului cu Chiajna: ”E un cadou și pentru ziua mea, dar și pentru ei, fiindcă le încununează munca pe care o depun zilnic la antrenament”.

ACS Viitorul Târgu Jiu a acumulat 23 de puncte în 13 jocuri desfășurate în 14 etape, în care a înregistrat șapte victorii, două remize și patru înfrângeri. Una dintre victorii a fost obţinută însă  la ”masa verde”, în meciul cu Aerostar Bacău la care echipa lui Stoican nu s-a prezentat dar l-a câştigat.

Vizualizări: 237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: