Ce a dus la schimbarea șefei ISJ Gorj: A fost o acuzație generală de lipsă de comunicare

Noul inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Dana Constantinescu, a vorbit despre această provocare, dar și despre motivele care au stat la baza demiterii fostei șefe a instituției. Să fie în fruntea instituției, o vede ca pe o mare provocare mai ales în pandemie. Cât privește schimbarea de la cârma Inspectoratului, aceasta crede că a venit în urma unei acuzații generale de lipsă de comunicare.

Din această săptămână, Ministerul Educației a numit altă conducere la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Dana Constantinescu, Marius Staicu și Marius Stroie sunt noii șefi ai instituției. „Este o mare responsabilitate și nu o spun superficial, ci cu extrem de puternică convingere. În noua echipă managerială este domnul inspector general adjunct Marian Staicu. Până luni, a fost inspector la management instituțional. Are o vastă experiență în această instituție. Alături de mine mai este și domnul profesor de matematică Marius Stroie, care este inspector general adjunct și răspunde de inspectorii școlari pentru specialități, iar domnul Staicu, de partea managerială a instituției în continuare”, a comentat actualul inspector general al ISJ Gorj, Dana Constantinescu.

Ea a vorbit și despre motivele care au dus la această schimbare. „A fost o acuzație generală de lipsă de comunicare. Pot fi uneori și păreri subiective, pot fi tot felul de mtoive care au dus ca în spațiul public să se afirme astfel de lucruri. Poate anumite supărări au fost puțin exacerbate în spațiul public. Într-un final, s-a decis să se recurgă la o altă soluție. Oricum toată lumea din Inspectoratul Școlar apreciază munca doamnei Maria Cochină”, a mai spus Dana Constantinescu, la TV Sud.

Maria Cochină a stat în fruntea instituției un an, iar Dana Constantinescu a fost purtătorul de cuvânt.

Vizualizări: 4,940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: