Ce a semnat ministrul Energiei cu un senator de Gorj

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, s-a întâlnit cu senatorul de Gorj Mihnea Costoiu, în calitatea acestuia din urmă de rector al Politehnicii București. Cei doi au trei proiecte comune, unul referitor la angajarea unor absolvenți în minister, după cum a povestit ministrul pe facebook.

Postarea lui Grigorescu

Am reluat, cu multă bucurie, tradiția implicării Politehnicii din București în activitatea de specialitate a Ministerului Energiei. Pentru început vom demara trei proiecte punctuale care presupun selectarea a patru absolvenți ai Facultății de Energetica pentru a lucra la Minister, participarea noastră în cadrul Polifest și organizarea unui târg de joburi destinat companiilor din energie, în toamna acestui an.
Totodata, vom demara o colaborare de lungă durată, pentru a încuraja stagii de practică în cadrul companiilor aflate sub autoritatea Ministerului. Avem o ruptură între generații și pierdem tinerii specialiști care nu văd un viitor în sistemul energetic național. Vrem ca împreuna cu Universitatea Politehnica din București să reușim să oferim o șansă celor care doresc să își construiască o carieră în România.

Galerie foto



Vizualizări: 4,442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: