Ce aşteaptă Cârciumaru de la premierul Ponta

Doar Traian Băsescu l-ar mai putea încurca pe Victor Ponta să rămână în continuare premier al României, dar, la procentele obţinute de USL sunt şanse destul de reduse pentru ca un astfel de scenariu să se materializeze în perioada următoare. Ca urmare, aşteptările de la re-realesul deputat de Gorj sunt unele destul de mari, mai ales că în campania electorală promisiunile au fost destul de mari.

Pentru ca şi în 2016 să îşi poată scrie pe afişe „m-am ţinut de cuvânt”, prim-ministrul va trebui să fie şi mai atent cu oraşul care i-a reînnoit mandatul de deputat, primarul Florin Cârciumaru frecându-şi liniştit mâinile, după o campanie electorală extrem de agitată.

„Avem aşteptări de la premierul României şi e firesc să fie aşa. Aşa cum ne-a ajutat şi până acum am convingerea că ne va ajuta în continuare. Ne-a ajutat şi când nu era premier, era doar parlamentar. Sunt sigur că acum vom primi un ajutor mult mai mare, mai ales că aşteptăm sprijin şi pentru a atrage investitori în zonă, cu ajutorul cărora să creăm locuri de muncă. Avem Complexul Energetic Oltenia cu sediul la Târgu Jiu, dar e nevoie şi de alte investiţii”, spune Florin Cârciumaru, care, în toamnă, la începutul anului şcolar, nu a ezitat să condiţioneze sprijinul pentru Ponta de acordarea unor finanţări necesare dezvoltării oraşului.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: