Ce avere are şeful de la Unităţii de Mentenanţă din CEO

Gheorghe Smărăndoiu, şeful Unităţii de Mentenanţă, a câştigat în 2013 mulţi bani de la CE Oltenia. Nu ca salariat, ci ca urmare a drepturilor de autor pentru anumite invenţii. Smărăndoiu a lucrat la UMR SA şi de acolo a venit pe postul de director la Unitatea de Mentenanţă Rovinari. Acesta nu a reuşit nici până acum să se înţeleagă cu salariaţii, existând teama că Smărăndoiu a venit la CEO să pregătească privatizarea Mentenanţei.

Potrivit declaraţiei de avere, publicată pe site-ul CE Oltenia, Gheorghe Smărăndoiu deţine un teren intravilan în suprafaţă de 22.675 de mp, două case, una de 220 mp şi una de 80 mp, dar şi un autoturism Daewoo. În plus, directorul de la Mentenanţă Rovinari are două depozite bancare în care a economisit 110.000 de lei, respectiv 5.595 de lei. Smărăndoiu nu a completat chiar toate căsuţele din declaraţia de avere şi nu a dat indicii unde ar avea terenurile sau casele. De asemenea, el declară 34.700 de lei, sumă ce reprezintă cel mai probabil acţiuni sau vreo investiţie la vreo firmă, însă a avut grijă să şteargă aceste detalii. Directorul mai are şi două poliţe de asigurare, de 6.000 de lei, respectiv 10.4450 de lei.

Smărăndoiu nu a apucat să încaseze foarte mulţi bani de la CEO. El a declarat venituri din salarii de doar 36.490 de lei, bani proveniţi atât de la CE Oltenia cât şi de la vechiul loc de muncă, UMR. În 2013 el a câştigat de la CEO, pe drepturi de autor suma de 71.000 de lei.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: