Ce companie se ocupă de achiziții și vânzări de echipamente către spitale

Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie (SAPE), companie la care acționar unic este statul român prin Ministerul Economiei și Energiei, se va ocupa de achiziții și vânzări de echipamente medicale către spitale. Va fi practic un intermediar, achizițiile făcându-se doar de la firme românești.

„SAPE se alătură luptei împotriva infecției cu COVID-19! Vom aproviziona spitalele cu echipamente și aparatură de la producătorii și furnizorii români, asigurându-ne că prețul rămâne unul corect”, anunță compania statului român.

În acest context, SAPE cere producătorilor români să-i transmită ofertele de echipamente de protecție și dispozitive medicale pe e-mail ([email protected].). La fel și managerii de spitale. „Pentru spitale, farmacii, UAT-uri și alte autorități contractante ale statului român, în primul rând, dar și pentru societățile care au nevoie de dispozitive medicale (măști chirurgicale 3 straturi, mănuși chirurgicale etc) și echipamente de protecție (combinezoane, viziere etc), în vederea folosirii lor pentru prevenirea COVID-19, precum și pentru evitarea speculei din piață, ne puteți contacta la adresa de mail: [email protected]”.

Vizualizări: 1,081

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: