Ce comună din Gorj va avea canalizare

Lucrări importante în comuna gorjeană Peștișani. Este vorba un proiect privind realizarea canalizării și modernizarea rețelei cu apă din localitate. Valoarea acestui proiect este de aproximativ 10 milioane de euro.

Locuitorii comunei Peștișani se vor bucura de investiții benefice pentru comunitate. Astfel, comuna va avea canalizare, iar rețeaua de apă va fi îmbunătățită.

Primarul din Peștișani, Cosmin Pigui, spune că săptămâna viitoare societatea de apă și canal Aparegio Gorj va scoate la licitație această lucrare.

”Săptămâna viitoare Aparegio va scoate la licitație lucrarea pe fonduri europene, fiind vorba despre realizarea canalizării și modernizarea rețelei de alimentare cu apă, în comuna Peștișani. Lucrarea va fi scoasă la licitație parțial, iar valoarea totală a investiției este de aproximativ 46 milioane de lei”, spune primarul Cosmin Pigui.

Investițiile nu se opresc aici, mai spune primarul. ”În acest moment se asfaltează pe tronsonul Peștișani-Hobița, iar valoarea este de 1 milion de euro. În perioada imediat următoare vom demara lucrări la un teren sintetic cu nocturnă, dar și pentru patru locuri de joacă. Mai mult, se lucrează și la dispensarul din comună, o clădire impresionantă, iar valoarea este de 5,4 milioane de lei”, a mai afirmat Pigui.

Vizualizări: 4,753

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: