Târgu Jiu: Școli reabilitate mai devreme

Constructorii au profitat la maximum de pandemie. lucrări care ar fi trebuit să fie gata în toamna anului viitor au avansat cum nu spera municipalitatea. În Târgu Jiu, sunt două mari investiții ce vor fi gata mai devreme decât s-a stabilit inițial. Este vorba de reabilitarea Colegiilor Naționale „Tudor Vladimirescu” și „Spiru Haret”. Lucrările sunt avansate și cel puțin partea de interior va fi gata la 1 septembrie, în ambele clădiri.

Este șantier, în continuare, atât la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, dar și la „Spiru Haret”. Muncitorii au profitat în fiecare zi de faptul că pandemia a închis școlile așa că au putut lucra mai mult decât au estimat inițial. Așa se face că și lucrările vor fi gata mult mai devreme decât prevăd contractele.

Primarul Marcel Romanescu a ținut să-i liniștească pe părinții care s-au declarat speriați de șantierele din cele două licee când au mers să-și înscrie copiii la școală. Le-a promis că cel puțin lucrările de interior vor fi gata până la 1 septembrie. „Lucrările la „Spitu Haret” și la „Tudor Vladimirescu”, ar fi trebuit să fie gata la jumătatea anului 2021. Cel puțin pe partea de interior, după discuțiile avute cu reprezentanții constructorilor, aceste lucrări vor fi finalizate. Copiii vor avea parte de condiții extraordinare. Mă sună părinții îngroziți că au fost să înscrie copiii la cele două școli și au găsit șantier, dar le dau asigurări că nu vor fi probleme. Am garanții de la cei doi constructori că lucrările se vor finaliza până la data de 1 septembrie, cel puțin în interior, vor fi gata”, a spus primarul Marcel Romanescu, la Accent TV.

Ambele licee sunt reabilitate cu bani de la Ministerul Dezvoltării. În total, proiectele depășesc 17 milioane de lei.

Vizualizări: 1,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: