Ce echipă de Liga 4 s-a antrenat pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu

O echipă de Liga 4 s-a antrenat vineri seară pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Formaţia din Liga 4 Timiş, Phoenix Buziaş, a primit aprobarea primarului Marcel Romanescu să se antreneze pe terenul de joc de la Târgu Jiu înaintea meciului de baraj pe care campioana din Timiş îl susţine sâmbătă la Turceni.

Timişenii de la Buziaş, care se luptă pentru promovarea în Liga 3 cu campioana judeţului Gorj, CSO Turceni, au primit aprobarea să se antreneze pe terenul de joc din incinta Stadionului Municipal din Târgu Jiu. Echipa de Liga 4 din judeţul Timiş este prima care are acest privilegiu în acest an în care nici ACS Viitorul Târgu Jiu, formaţie care a evoluat în Liga 2, şi nici Pandurii Târgu Jiu, echipă care a evoluat în Liga 3, nu au primit aprobarea să efectueze nici un antrenament pe terenul de joc pe care îl folosesc în campionat.

Decizia Primăriei Târgu Jiu de a permite acest antrenament al celor de la Phoenix Buziaş este greu de înţeles, mai ales că terenul de joc trece printr-o perioadă de reîmprospătare a gazonului, acesta fiind reînsămânţat săptămâna trecută, după ce fusese afectat de spectacolele prilejuite de festivităţile de absolvire din acest an dar şi de spectacolele la care tinerii au intrat direct pe iarbă. Surprinde şi faptul că terenul a fost acordat gratuit celor de la Buziaş, dar nu şi campioanei judeţului Gorj, CSO Turceni, echipă care reprezintă Gorjul în lupta pentru promovarea în Liga 3.

Campionii din Timiş par deja siguri de locul din Liga 3 după ce s-au impus cu 2-0 în meciul tur de baraj. „Suntem la un meci distanță de Liga 3. Delegația noastră a plecat în această dimineață spre județul Gorj iar după-amiază echipa noastră se va antrena pe stadionul de la Târgu Jiu, unde va rămâne până mâine, urmând apoi deplasarea la Turceni. Mâine de la ora 17:30 vom înfrunta CSO Turceni, meciul retur pentru promovarea în Liga 3. Mergem la Turceni cu un avans de 2 goluri!”, au scris cei de la Buziaş pe pagina echipei.

Responsabilii de la stadion spun că decizia de a se intra pe teren, în această perioadă de refacere a gazonului, a aparţinut primarului Marcel Romanescu şi că nu au fost întrebaţi dacă terenul poate fi folosit, dovadă şi faptul că terenul nu are montate porţile de joc, fiind puse provizoriu nişte porţi mici de juniori.

În situaţia aceasta, echipa din Timiş putea folosi pentru pregătire terenul trei de antrenamente care era liber la ora efectuării şedinţei de pregătire, ora 18:00, echipa de Liga 2, ACS Viitorul Târgu Jiu, care s-a reunit în această săptămână, efectuând antrenamente pe acest teren doar dimineaţa.

Galerie foto





Vizualizări: 1,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: