Horoscop

Valabil pentru 17 iulie

Berbec: Poate va trebui să renegociaţi un contract, dar e bine să vă luaţi un timp de gândire să analizaţi toate aspectele care intră-n calcul. Aflaţi un pont, vi se ia o greutate de pe suflet, poate vă reveniţi după un tratament care-a durat ceva timp.

Taur: E posibil să vină cineva în vizită diseară şi să vă faceţi program de vacanţă, pentru weekend sau de timp liber în general. O confirmare, că vi se permit nişte lucruri, accesul la vreo instituţie - şi o să puneţi nişte rotiţe în funcţiune ca să beneficiaţi de cât mai multe lucruri care v-au lipsit.

Gemeni: Relaţia cu partenerul de cuplu se-apropie de căsătorie şi o să vă bucuraţi de beneficiile traiului în doi şi o s-aveţi şi copii, dacă vă doriţi acest lucru. Întâlnire importantă, poate demaraţi un proiect şi-aveţi nevoie de colaboratori, avize favorabile, de sponsori şi-o să faceţi rost de tot ce vă trebuie.

Rac: O să vă puteţi recâştiga nişte drepturi, să obţineţi şi de la şefi nişte bani în plus şi încă o serie de avantaje, aşa că nu-i menajaţi. O să trebuiască să lichidaţi nişte restante, obligaţii, înainte de a începe un proiect nou şi să nu uitaţi de taxe şi de facturi, tot aşa, restante ca să nu crească amendă.

Leu: Cineva care v-a lipsit ca aerul revine şi faceţi tot posibilul să rămâneţi împreună de data asta. O să remediaţi nişte lucruri pe care le-aţi făcut la repezeală şi-oți fi greşit câte ceva însă nu e totul pierdut - se poate repara orice greşeală.

Fecioară: Poate organizaţi o plecare în excursie la sfârşit de săptămână ca să vă bucuraţi de peisaje, de aerul curat şi de prezenţa unor oameni dragi. Poate-o s-aveţi prilejul să vă etalaţi nişte calităţi şi să fiţi remarcaţi de cineva care-o să vă dea de lucru, fie şi cu titlu temporar şi o să v-alegeţi cu nişte bani.

Balanță: Vă daţi întâlnire cu grupul de prieteni ca să practicaţi un sport, să vă petreceţi în mod plăcut timpul liber împreună. O s-aveţi treaba pe-acasă şi poate mai schimbaţi câte ceva care s-a deteriorat şi o să mai aduceţi şi alte îmbunătăţiri în casă şi pe lângă - c-o să lucraţi în grădină.

Scorpion: Are loc o revedere cu nişte oameni care vă pot fi de ajutor în plan profesional şi o să vedeţi în ce măsură le puteţi folosi experienţa. E un eveniment la care se poate să vă duceţi mai ales dac-aveți o parte de contribuţie la punerea în scenă, oţi avea ceva de prezentat în public, sau poate să asistaţi, doar.

Săgetător: Poate vă cheamă nişte prieteni pe la ei în altă ţară şi o să aveţi chef şi bani ca să staţi o săptămână, două, dacă nu mai mult. Se poate să câştigaţi mai mulţi bani şi o să vă achitaţi de nişte obligaţii, o s-aveţi şi pentru vacanţă şi n-o să fie nevoie să vă împrumutaţi, să aveţi un salariu în avans.

Capricorn: Întâlnire importantă cu cineva care vrea să ştie ce intenţii aveţi în privinţa unui contract fie de muncă, fie de... căsătorie. E agitaţie, poate-aveți drumuri de făcut, să luaţi semnături, să puneţi în legătură nişte oameni ca să faceţi afaceri, ori poate nişte achiziţii.

Vărsător: Vă puteţi asocia cu nişte oameni care or să ţină pasul cu voi în afaceri, poate plecaţi împreună şi-ntr-o excursie la sfârşit de săptămână. O problemă de sănătate vă poate deranja într-o oarecare măsură, dar îi puteţi veni de hac dacă întrebaţi medicul ce anume să luaţi ca să vă simţiţi bine.

Pești: O sumă de bani ar trebui să vă intre-n cont de undeva şi o să vă faceţi planuri de vacanţă, să daţi o raită prin împrejurimi, la mare, la munte. Sufleteşte ar avea de unde să vă meargă mai bine, în cazul unora dintre voi apare cineva care vă poate face viaţa mai frumoasă şi să concretizaţi relaţia.

Vizualizări: 792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: