Ce fac cuplurile fericite înainte de culcare

Cuplurile moderne, fie că este vorba de căsătorie sau doar de o relaţie, au anumite probleme cauzate de faptul că nu comunică suficient de mult. Pentru a avea relații împlinite și fericite ar trebui stabilite anumite  obiceiuri  înainte de culcare.

Cuvintele, gândurile sau acțiunile noastre înainte de culcare pot fi mai importante decât ne-am putea închipui. Gesturile pozitive ne alimentează starea de bine și creează un ambient pozitiv. Dacă tu și partenerul tău adoptați câteva obiceiuri ale cuplurilor fericite în orele de dinainte de culcare, relația voastră va avea numai de câștigat.

Nu este vorba despre a face totul împreună până la saturație. Trebuie doar să oferiți amândoi tot ce e mai bun în voi de dragul relației. Dacă puneți în practică gesturile de mai jos, vă veți simți mai buni ca oameni și ca parteneri de viață.

1. Discută sincer

Acesta este unul dintre cele mai importante obiceiuri ale cuplurilor fericite înainte de culcare. Este vorba de a discuta cu partenerul dar nu din obligație, ci pentru a vă bucura unul de compania celuilalt. Încearcă să discuți sincer despre orice subiect pentru că este important să cunoști mai bine persoana de lângă tine și să îi descoperi universul psihologic și emoțional. Ideal ar fi să discutați subiecte care nu generează stres sau conflicte însă nici nu trebuie să plăsmuiți o fantezie și să evitați să abordați subiecte critice.

2. Lasă deoparte telefonul mobil și dispozitivele electronice

Nu este nevoie să îndeplinești mai multe sarcini în același timp (să verifici rețelele de socializare, să strângi haine și să vorbești cu partenerul, de exemplu). Dacă respecți persoana de lângă tine, cel mai bine este să lași telefonul deoparte și să îi acorzi toată atenția. Nu contează dacă vorbiți sau vă strângeți în brațe pe canapea.În aceste situații, tehnologia poate fi dăunătoare.

3. Se bucură unul de compania celuilalt

Toate minunatele obiceiuri ale cuplurilor fericite înainte de culcare se leagă de ideea de a petrece timp de calitate împreună. Fii atent la detalii și la persoana de lângă tine și lasă-te, de asemenea, alintat și iubit. Totodată, este important să dați dovadă de creativitate din când în când pentru a păstra magia relației. A planifica o întâlnire în oraș, a organiza o masă specială, a aloca un timp îmbrățișărilor și dovezilor de afecțiune, a juca un joc de societate sau chiar un joc video împreună sunt câteva idei foarte utile.

4. Fac dragoste

Ne gândim în mod automat că toți cei aflați într-o relație stabilă fac dragoste în mod regulat. Dar oare chiar așa este? Cuplurile fericite își fac timp să se deconecteze de lumea exterioară, să se descopere unul pe celălalt, să se sărute și să facă dragoste. Sexul este o activitate plăcută care poate ajută la menținerea siluetei, la detensionare și la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare însă efectele sale la nivel emoțional sunt și mai importante. Relațiile intime unesc cu adevărat cei doi parteneri.

5. Își spun „te iubesc”

Toate aceste obiceiuri ale cuplurilor fericite înainte de culcare sunt modalități prin care cei doi își exprimă dragostea prin acțiuni și cuvinte. Este necesar să îi spui partenerului tău că îl iubești, că este important pentru tine și că îl prețuiești foarte mult. Această declarație simplă de dragoste este un gest semnificativ și transcendental. Dacă spui „Te iubesc” cu sinceritate și convingere, cele două cuvinte magice nu își vor pierde niciodată însemnătatea. Le poți rosti, scrie sau arăta prin gesturi simple. Poți, de exemplu, să îi faci ceaiul preferat sau să îl strângi în brațe înainte de culcare.

Vizualizări: 4,577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: