Ce funcţie vrea Gică Craioveanu la Universitatea Craiova

Gică Craioveanu vrea să fie președintele Universității Craiova. Fostul mare jucător e decis să candideze considerând că este o idee perfectă pentru că este iubit de suporteri.

Gică Craioveanu, în prezent directorul de imagine al Universității Craiova, ar accepta funcția de președinte al clubului. Mandatul lui Cârțu va expira la anul și cei din conducere le oferă abonaților varianta de a alege prin vot noul președinte. Fanii l-au desemnat deja ca favorit pe Gică Craioveanu pentru a prelua în viitor funcția de președinte al clubului Universitatea Craiova.

Fostul atacant (53 de ani) a dat de înțeles că ar accepta postul pe care acum îl ocupă Sorin Cârțu. „Preşedintele se va alege după modelul socios, fanii m-au pus acolo pentru că mă iubesc de când eram puştan. Vedem, nu se ştie ce se va întâmpla, dar este o idee perfectă, pentru că aşa este şi afară. Mă bate şi acum gândul de a fi antrenor, dar ştii cum e când începi cam târziu, deja am 53 de ani, sunt un puriu, nu mai sunt căpriţa aia de munte de pe timpuri” a declarat Craioveanu, directorul de imagine al echipei din Bănie.

Sorin Cârțu a comentat deja despre alegerile pentru postul de președinte al Universității Craiova spunând că nu e decis dacă va candida: „La 30 iunie termin mandatul, nu e o problemă să mă schimbe cineva. E interesantă inițiativa cu alegerea președintelui. Poate candidez, nu m-am decis, mai e până în februarie. Mai stau, mă mai gândesc”.

Vizualizări: 980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: