CSM Târgu Jiu pune accent pe dezvoltarea grupelor de juniori

Echipa de handbal feminin junioare 4 a CSM Târgu Jiu a disputat în week-end meciurile de la turneul regional din Campionatul Național rezervat junioarelor 4. Echipa pregătită de Adrian Eremia a fost repartizată în Grupa II alături de CS Chimia Râmnicu Vâlcea, CSS Drobeta Turnu Severin și CSM Slatina unde a înregistrat un egal şi două înfrângeri.

Campionatul Național rezervat junioarelor 4 a debutat la finalul lunii mai, cu faza locală. Echipa antrenată de Adrian Eremia a reușit să treacă de junioarele 4 de la LPS Târgu Jiu cu scorul de 25-23, pe reprize a fost 8-7, 7-6, 10-10. Victoria le-a asigurat elevelor pregătite de Adrian Eremia calificarea în următoarea fază a competiției. CSM Târgu Jiu a terminat la egalitate primul meci disputat în cadrul turneului regional din cadrul Campionatului Naţional, scor 16-16, cu CS Drobeta Turnu Severin.

Echipa de handbal junioare 4 a CSM Târgu Jiu a pierdut apoi al doilea şi al treilea meci disputat în cadrul turneului regional, scor 15-32, cu CSM Slatina şi 13-15, în faţa echipei gazdă, CS Chimia Râmnicu Vâlcea.

Conducerea secţiei de handbal a CSM a precizat că pune accent deocamdată pe dezvoltarea grupelor de copii şi juniori. „Așa cum și-a propus încă de la început, CSM Târgu Jiu pune accent în special pe dezvoltarea grupelor de copii și juniori. Ne dorim să acoperim toate grupele de vârstă și să participăm în Campionatele Naționale organizate de către FRH pe toate segmentele.Obiectivul nostru pe termen lung este acela de a crește proprii sportivi și de a promova juniorii către echipele de seniori ale Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu”, a declarat Dan Ilieș, expert sportiv, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: