Găman anunţă modificări în lotul CSO Filiaşi

Antrenorul Mario Găman a anunţat că vor fi modificări în lotul echipei pe care o va pregăti în continuare, CSO Filiaşi. Gorjeanul a reunit la Filiaşi foarte mulţi jucători din Târgu Jiu pentru sezonul trecut şi a reuşit să se bată la promovarea în Liga 2.

Mario Găman a anunţat că va face modificările din lot în funcţie de strategia de viitor a clubului CSO Filiaşi, dar şi de dorinţa jucătorilor din lotul actual, fiind posibil ca unii dintre ei să aibă oferte.

„Vor fi modificări, pentru că e normal, și în funcția de strategia pe care o adoptăm. O să  începem discuțiile cu fiecare jucător în parte și o să vedem cine vrea să rămână și cine vrea să plece. O să modificăm puțin și planul salarial, pentru că vrem să plătim mai mult performanța și să ne asigurăm că toată lumea va trage într-un singur sens. Nu trebuie să se mulțumească că vine luna și și-au luat salariul”, a spus Găman după ce oficialii clubului au propus contracte în funcție de performanțele echipei.

Obiectivul oficial stabilit  de CSO Filiaşi este clasarea pe locurile 1-4 la final de sezon dar antrenorul gorjean are şi un obiectiv personal pe care l-a avut de altfel şi în ultimul sezon, acela de a se bate pentru promovarea în Liga 2, mai ales că acum jucătorii săi au deja experienţa barajului de la finalul acestui sezon.

Deocamdată echipa nu s-a reunit, jucătorii fiind în vacanţa de vară, pentru că Liga 3 va începe la finalul lunii august.

Vizualizări: 345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: