Primul meci din România la EURO. Programul jocurilor zilei. Rezultate

Duminică, 13 iunie, se dispută trei meciuri la EURO 2020, unul din Grupa D şi două din Grupa C. Vor juca Anglia – Croaţia (16.00, Londra, Grupa D), Austria – Macedonia de Nord (19.00, Bucureşti, Grupa C) şi Olanda – Ucraina (22.00, Amsterdam, Grupa C) iar toate jocurile se pot urmări în direct la PRO TV.

Una dintre marile favorite la câștigarea turneului final, Anglia, va intra duminică în scenă la EURO 2020.  Trupa lui Gareth Southgate va evolua de la ora 16:00 pe „Wembley” în compania Croației într-un meci care va conta pentru Grupa D, din care mai fac parte Cehia și Scoția.
Anglia pleacă la startul acestui turneu final cu obiectivul clar de a câștiga competiția în care va debuta pe teren propriu, „Wembley” urmând a găzdui și ultimul act de la EURO 2020. Ar fi pentru prima dată după 55 de ani când Anglia ar reuși o nouă mare performanță după titlul obținut la Cupa Mondială din 1966.

Moment istoric duminică, pe „Național Arena” din Capitală unde, de la ora 19:00, Austria și Macedonia de Nord se vor duela într-un meci contând pentru Grupa C de la Euro 2020, grupă din care mai fac parte Olanda și Ucraina. Va fi primul din cele patru jocuri pe care Bucureștiul le va găzdui la acest turneu final al Campionatului European, următoarele două urmând a se disputa tot în această grupă iar un joc în cadrul sferturilor de finală. Aflată la a treia prezență la un turneu final de Campionat European, Austria pleacă cu prima șansă la victorie în fața unei selecționate aflate în premieră la o competiție de o asemenea anvengură. Duelul dintre cele două va fi unul cu repetiție având în vedere că în preliminariile pentru EURO 2020 cele două s-au întâlnit în grupe, austriecii impunându-se atât pe teren propriu cu scorul de 2-1 cât și în deplasare, scor 4-1.

Ultimul meci al serii este cel dintre Olanda și Ucraina care se vor duela duminică, de la ora 22:00, la Amsterdam, pe „Johan Cruyff Arena”, în cadrul Grupei C, din care mai fac parte Austria și Macedonia de Nord. Duelul de la Amsterdam se anunță a fi extrem de interesant având în vedere că față în față se vor afla favoritele la primele două locuri. Având avantajul terenului propriu, Olanda pleacă cu prima șansă atât la victorie în acest meci cât și la câștigarea grupei.

Rezultate EURO 2020:

Vineri, 11 iunie

Turcia 0 - 3 Italia (22:00, Roma, Grupa A)

Sâmbătă, 12 iunie

Ţara Galilor 1 - 1 Elveţia (16:00, Baku, Grupa A)

Danemarca 0 - 1 Finlanda (19:00, Copenhaga, Grupa B)

Belgia 3 - 0 Rusia (22:00, St Petersburg, Grupa B)

Programul meciurilor de luni, 14 iunie

Scoţia – Cehia (16.00, Glasgow, Grupa D)

Polonia – Slovacia (19.00, St Petersburg, Grupa E)

Spania – Suedia (22.00, Sevilla, Grupa E)

Vizualizări: 397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: