Ce note au luat „copiii-vedetă"!

Examenul de bacalaureat a fost susţinut în acest an şi fiul decanei de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Gabriela Babucea. Marius Alexandru Babucea a absolvit Colegiul Naţional ”Tudor Vladimirescu” la profilul Matematică-Informatică, iar la examenul de maturitate a obţinut media 9.50. Alexandru Babucea a reușit performanţa de a obţine nota 10.00 la chimie organică. Notă mare, respectiv 9.6, a primit și la limba română, iar la matematică, probă obligatorie a profilului, a obținut 8.9. 

Fiica unui alt profesor universitar de la UCB, Dorel Chiriţescu, a primit medie mare la bacalaureat. Maria Alexandra Chiriţescu, elevă la CNTV, tot la profilul Matematică-Informatică, a luat bacalaureatul cu media 9.40. Cea mai mare notă a primit-o la proba scrisă de limba şi literatura română, respectiv 9.8. Deși a avut cele mai grele subiecte de matematică, fiica profesorului universitar Dorel Chirițescu a obținut nota 9.4, iar la fizică a fost notată cu 9.00. La începutul acestui an profesorul Dorel Chiriţescu a candidat pentru obţinerea funcţiei de rector al instituției de învățământ superior din Târgu Jiu.

Fiica fostului director al Complexului Energetic Rovinari, Gheorghe Davițoiu, a obținut printre cele mai mari medii din cadrul Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”. Carmen Davițoiu a primit media 9.7 la examenul de bacalaureat, care îi va asigura un loc foarte bun la facultate. Aceasta a absolvit tot profilul Mate-Info. În urma afișării rezultatelor nota la limba română a fost 9.40, la matematică 9.70, iar la anatomie și fiziologie umană a reușit performanța de a obține nota maximă, zece. Gheorghe Davițoiu este fratele liderului PDL Târgu Jiu, Nicolae Davițoiu.

Notă bună la examenul de bacalaureat a primit și fiica managerului spitalului din Motru, Camelia Khraibani. Elevă la Colegiul Național ”George Coșbuc” Motru, Mona  Khraibani a primit 9.38. La limba română a obținut nota 9.4, la matematică 9.1, iar la chimie organică 9.65. Eleva a absolvit profilul Științele Naturii.

Vizualizări: 214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: