Doi tineri din Târgu Jiu participă la Asia Express

Vloggerii de la Noaptea Târziu, Adrian Popescu (Cuza) și Emanuel Popescu (Emi), se numără printre vedetele care vor participa la Asia Express 2021, cel mai dur reality show din România.

Cei doi tineri din Târgu Jiu sunt prieteni buni, foști colegi de bancă. Au devenit cunoscuți făcând parodii muzicale pe melodii celebre. Succesul tinerilor a venit imediat ce au încărcat primul videoclip pe internet, intitulat „Sunt un cocalar”, un cover al melodiei Tranquila.

„Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun! Sper să stăm cât mai mult în concurs”, a declarat Cuza (29 ani).

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi care vor avea parte de aventură și adrenalină pe Drumul Împăraților. Cursa va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbaidjan și alte destinații surpriză, anunță producătorii celebrei emisiuni.

Concurenții au la dispoziție un dolar pe zi. Ei trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale și lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților vor începe luna aceasta, după ce anul trecut au fost oprite din cauza pandemiei de coronavirus.

Galerie foto


Vizualizări: 9,879

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: