De ce s-a întors Cătălin Măruţă la TVR

Cătălin Măruță s-a întors la TVR, dar nu pentru a lucra acolo ci pe post de şofer al fiului său. Realizatorul emisiunii „La Măruță” a fost surprins că fiul său David, care era invitat la o emisiune, ştia că acolo şi-a început munca de televiziune.

Când a plecat de la Târgu Jiu pentru a lucra în Bucureşti, Măruţă avea părul lung, creț, prins în coadă. Acesta și-a câștigat celebritatea ca gazdă a matinalului de la TVR, „Tonomatul DP2”. În 2005, a plecat de la Televiziunea Română, încercându-și norocul la Realitatea TV, însă experiența a durat doar câteva luni iar din 2007, și-a găsit locul la PRO TV, unde fanii îl pot urmări, de luni până vineri.

Recent acesta a revenit la locul în care a început totul, s-a reîntors la TVR și a adus întăriri, pe fiul său, David. Când au văzut imaginile postate de vedetă pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStories, mulți au crezut că prezentatorul a trădat Pro TV-ul, însă adevărul era cu totul altul. David se pregătește intens pentru a-i călca pe urme tatălui său iar puștiul fusese invitat să vorbească despre eroii internetului, la TVR1. Măruță era prezent, de fapt, la TVR pe post de șofer al fiului său. Când au ajuns în parcarea clădirii Televiziunii Române, Cătălin părea nostalgic dar David i-a adus zâmbetul pe buze, în momentul în care i-a spus că știe că au ajuns în locul în care tatăl lui și-a început cariera în televiziune.

Vizualizări: 3,182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: