CE Oltenia caută zeci de ucenici

Complexul Energetic Oltenia caută 28 de tineri care să încheie un contract de ucenicie cu compania, pentru a fi formați ca lăcătuși mecanici. Este prima ediție a “Programului de formare profesională prin ucenicie la locul de muncă 2020-2022”.

Programul are o durată de 24 de luni, timp în care ucenicii vor fi angajați la CE Oltenia în baza unui contract de ucenicie. Pozițiile vacante vor fi disponibile la Exploatarea Minieră Roșia-Rovinari  –  Cariera Roșia.

“Ucenicii vor parcurge un program de formare profesională cu durata de 20 ore, în baza unei programe de pregătire teoretică și practică”, arată compania într-un comunicat.

Criteriile de selecție a candidaților pentru cele 28 posturi de „ucenic” vacante, inclusiv bibliografia necesară testării cunoștințelor teoretice, pot fi aflate de pe site-ul companiei, ceoltenia.ro.

CV-urile candidatilor se pot depune la secretariatul CE Oltenia sau se pot transmite în format electronic, până la data de 01.03.2020, la următoarea adresa de e-mail: [email protected] .

Vizualizări: 10,720

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: