CE Oltenia cumpără zeci de mii de măști de praf și dopuri de urechi

Complexul Energetic Oltenia pune la bătaie peste 66 de mii de lei pentru achiziționarea unor produse necesare protecției lucrătorilor.

Concret, este vorba de mai bine de 35 de mii de bucăți de măști de protecție contra prafului și de antifoane interne, celebrele dopuri de urechi, pentru protecție împotriva zgomotului excesiv.

Produsele vor fi împărțite atât minerilor, în cariere, cât și energeticienilor de la Rovinari, Turceni, Ișalnița și Craiova II. Circa 1.000 de dopuri de urechi vor ajunge și la angajații ELCFU Motru.
„Produsele asigură protecția lucrătorilor împotriva riscurilor generate de zgomot și pulberi, fiind acordate ca echipament individual de protecție, contribuind la reducerea numărului de zile de incapacitate temporară de muncă”, se arată în caietul de sarcini.

Mai precis, se vor achiziționa 24.520 de măști de tip FFP1 care asigură protecția căilor respiratorii față de acțiunea pulberilor de cărbune, steril sau nisip, dar și 11.377 de bucăți de antifoane interne pentru protecție împotriva zgomotului.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 2 noiembrie. Termenul de livrare este de cel mult 30 de zile de la înregistrarea comenzii.

Vizualizări: 989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: